Transport

DKV Euro Service informeert klanten op Transport Compleet Hardenberg.

DKV

Nieuws & innovaties van DKV Euro Services op Transport Compleet Hardenberg.

DKV Euro Service, toonaangevend service provider op het gebied van wegvervoer en logistiek, zal ook dit jaar weer vertegenwoordigd zijn op Transport Compleet Hardenberg van 15 tot en met 17 maart.

Met de tank- en servicekaart DKV CARD en aanvullende diensten, biedt DKV een op de dagelijkse business afgestemd productenpalet voor het optimaliseren en beheren van commerciële wagenparken. DKV Euro Service biedt op haar stand een uitgebreid overzicht van haar producten, diensten en services. Waarbij dit jaar extra aandacht is voor informatie over het satellietgestuurde tolheffingsysteem in België, onze VAT-Refund Services en de uniforme tolbox in Europa.

WIJ ZIEN U GRAAG BIJ STAND 431!

Belgische tolheffing.

U kunt op de stand van DKV Euro Service terecht voor de allerlaatste informatie over het nieuwe satellietgestuurde tolheffingsysteem. Zoals bekend, vervangt dit kilometerafhankelijke tolsysteem het bestaande netwerk van Eurovignetten in België. De registratie van het toltraject gebeurt via een door satellieten ondersteunde On Board Unit. DKV werkt hiervoor samen met tolexploitant Satellic.

De OBU’s kunnen via de website van DKV worden besteld, met als voordelen: * De tolregistratie via Satellic wordt kosteloos en eenvoudig verzorgd door DKV Euro Service – * Er zijn geen maandelijkse kosten voor de box. U betaalt enkel een borg, die bij teruggave van de OBU wordt gerestitueerd – * Gegarandeerde ondersteuning, doordat u kiest voor de OBU van de tolexploitant.

Uitbreiding VAT-Refund Services team in de Benelux.

Het terugvorderen van btw en accijnzen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, die de liquiditeit positief beïnvloedt. Het is ook een specialistisch en tijdrovend proces. DKV Euro Service heeft recentelijk een Refund Specialist toegevoegd aan haar team in de Benelux om haar klanten nog beter te ondersteunen bij het terugvorderen van btw over in het buitenland aangeschafte goederen en diensten. DKV Euro Service werkt met twee RefundPlus varianten: DKV REFUND Net INVOICE en DKV REFUND NORMAL. Het gebruik van RefundPlus verzekert u van een restitutie tot 11 cent/liter en is mogelijk voor tankbeurten in Frankrijk, België, Slovenië en Spanje.

Benieuwd wat onze VAT-Refund Services voor uw liquiditeit kunnen betekenen? Op dinsdag 15 maart om 15:00 uur; woensdag 16 maart om 16:30 uur en donderdag 17 maart om 18:30 uur geeft Refund Specialist Michel van Doorn workshops, waarbij hij laat zien hoe btw- en accijnsteruggave een positief effect kan hebben op uw onderneming. Kom dan langs bij stand 431 van DKV Euro Service voor een analyse of volg de workshops.

De uniforme tolbox voor heel Europa … waar staan we?

DKV Euro Service is een voorvechter van één uniforme tolbox voor heel Europa. Dat dit nodig is, bevestigt ook de Europese Elektronische Toldienst (EETS). Zij stellen zich tot doel om op termijn met één tolbox (On Board Unit, OBU) te komen, die in alle EU-landen kan worden gebruikt. Bent u geïnteresseerd in deze ontwikkeling, dan wisselen de specialisten van DKV Euro Service hierover graag met u van gedachten.

Meer informatie over deze uniforme tolbox vindt u via DEZE LINK; de website van DKV Euro Service Benelux of social media: TwitterLinkedInBlog site