Vacaturebank

Ben je opzoek naar een baan op de noordelijke route wij van Scandinavietruckers helpen je graag op weg naar een nieuwe baan in
samenwerking met Hetty Ederveen en Chauffeurs voor chauffeurs houden we je op deze pagina op de hoogte van alle vacatures.

Opzoek naar een ander baan kijk ook eens op de Facebook pagina van 'Chauffeurs voor Chauffeurs'

Invalchauffeur Scandinavie truckers

Een goede chauffeur is goud waard. Bedrijven die dat weten dragen hun chauffeurs dan ook op handen. Maar zelfs met een goed team op de weg kan het voorkomen dat u dringend een (tijdelijke) chauffeur nodig heeft. Omdat één van uw eigen chauffeurs ziek is, verlof heeft of omdat u onverwacht meer vracht te vervoeren heeft. Invalchauffeur.nl heeft dan de oplossing. Wij helpen bedrijven uit de brand door ze in contact te brengen met goede, ervaren chauffeurs.

 

 

Logo 2-Uitzendbureau-Flexibel-Transport

 

Uitzendbureau Flexibel Transport B.V. is een jong en dynamische uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen voor transportbedrijven en eigen vervoerders alsmede in vacatures voor transport en logistiek.

Ons doel is om bedrijven te helpen hun groei te realiseren, mede door de inzet van gemotiveerde, flexibele vakmensen.
Door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen wij vraag en aanbod op het gebied van goed
personeel snel en soepel op elkaar afstemmen. Wij werken continu aan een optimale dienstverlening en streven wij naar
een langdurige samenwerking met onze klanten en werknemers.

Uitzendbureau Flexibel Transport B.V. is aangesloten bij de NBBU, NEN-4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij pensioenfonds Vervoer
Tevens kunt u meer informatie vinden op onze website en facebookpagina.

Wij werken momenteel nog op afspraak. Dit zal spoedig veranderen waardoor u vrij bij ons binnen kunt lopen voor een kennismakingsgesprek.

http://flexibeltransport.nl/